Mandelmördeg

Mandelmördeg

Gör så här

1. Arbeta vetemjöl, mandelmjöl, smör, florsocker och salt till en smulig massa. Tillsätt ägg och arbeta ihop till en deg.
2. Kavla ut degen ca 3 mm tunn. Klä tartelettformar, 7 cm i diameter, med mördegen och låt stå i frysen 30–40 min. Baka av i 200° 8–10 min till gyllenbrun färg.

Källa. Sweetlab 2015

  • Fett
    11,46 g
  • Kolhydrater
    33,55 g
  • Protein
    5,14 g
  • Energi (kJ)
    1090,45 kJ
  • Energi (kcal)
    261,82 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen