Mandel- och ingefärssmör

Mandel- och ingefärssmör

Gör så här

1.  Bryn 1/4 av smöret med mandeln. Mixa slätt och tillsätt spenat och ingefära. Fortsätt mixa. Tillsätt det tempererade smöret och mixa till ett grönt smör, smaka av med soja.

2.  Lägg upp smöret i en plastbytta och frys. Riv smöret över rätten vid servering

  • Fett
    38,04 g
  • Kolhydrater
    1,69 g
  • Protein
    2,57 g
  • Energi (kJ)
    1474,3 kJ
  • Energi (kcal)
    357,5 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen