Makaronipudding

Makaronipudding

Gör så här

1. Koka makaronerna. Spola kallt.
2. Blanda makaroner, kassler, purjolök och majs. Häll i smorda bleck.
3. Blanda mjölk, ägg, ostcrème, salt och peppar och häll över. Grädda i ugn, 200° 30-40 minuter.
4. Koka ärtor och broccolibuketter. Häll över olja, citronsaft och citronskal. Smaka av med salt.
Servera makaronipuddingen med den varma ärtsallad.

Serveringsportion ca: makaronipudding 400 g, grönsaker 70 g
Källa:Arla Köket ostcrème 2011

  • Fett
    23,36 g
  • Kolhydrater
    55,7 g
  • Protein
    34,08 g
  • Energi (kJ)
    2416,9 kJ
  • Energi (kcal)
    577,26 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen