Majsstekt kyckling med rissallad

Majsstekt kyckling med rissallad

Gör så här

1. Mixa eller finkrossa chips och tillsätt smält smör.
2. Lägg kycklingbrösten i smorda bleck. Salta och peppra och fördela majspanaden på kycklingbrösten.
3. Stek i ugn, 175° till en innertemperatur av 72°, ca 20 min.
4. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen och kyl.
5. Blanda med övriga ingredienser till salladen och smaka av med salt och peppar.
6. Servera med en klyfta citron och/eller lime.

Serveringsportion ca: Kyckling 140 g, rissallad 200 g, citronklyfta 25 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

  • Fett
    17,98 g
  • Kolhydrater
    45,94 g
  • Protein
    36,78 g
  • Energi (kJ)
    2097,88 kJ
  • Energi (kcal)
    502,22 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen