Majssoppa med korv och örtkvarg

Majssoppa med korv och örtkvarg

Gör så här

1. Koka upp majskorn, majspuré, buljong och grädde. Smaka av med salt och peppar.
2. Koka pastan.
3. Bryn korven. Lägg korv och pasta i soppan strax innan servering.
4. Blanda kvarg med örter, skal och saft av citron. Smaka av med salt och peppar.
Servera soppan med en klick röra.

Recept: Camilla Sundström, Kerstin Persson, Älvdalsskolan, Hörby
Källa: Kock i skolan 2011

  • Fett
    14,44 g
  • Kolhydrater
    29,2 g
  • Protein
    15,78 g
  • Energi (kJ)
    1336,29 kJ
  • Energi (kcal)
    318,38 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen