Majsplättar

Majsplättar

Gör så här

1. Vispa äggen med mjöl, tillsätt mjölk, matyoghurt och lök och purjolök.
2. Mixa hälften av majsen.
3. Tillsätt all majs, sambal oelek och gräslök i smeten. Smaka av med salt och peppar.
4. Stek plättarna i smör eller grädda i långpanna i ugn, 170° ca 30 min.
Servera majsplättarna med t ex tzatziki eller färskostcrème.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    14,07 g
  • Kolhydrater
    48,9 g
  • Protein
    16,99 g
  • Energi (kJ)
    1700,51 kJ
  • Energi (kcal)
    403,95 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen