Majskycklingburgare med Wessbier, zucchini och bayonneskinka

Majskycklingburgare med Wessbier, zucchini och bayonneskinka

Gör så här

1. Salta och peppra kycklingbrösten. Bryn kycklingen i smör, stek klart i ugn.
2. Skär zucchinin i skivor på längden. Salta och peppra och stek i smör.
3. Rosta brödet.
4. Skär osten i skivor.
5. Blanda crème fraiche, senap och repade dragonblad. Smaka av med salt och peppar.
6. Fördela alla ingredienser mellan brödskivorna.

Källa: Castello® Alps Selection 2012

  • Fett
    30,84 g
  • Kolhydrater
    55,07 g
  • Protein
    54,16 g
  • Energi (kJ)
    3045,36 kJ
  • Energi (kcal)
    730,19 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen