Lök, örter, yoghurt och fläskkött

Lök, örter, yoghurt och fläskkött

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till och med socker och marinera ca 3 tim, gärna över natten.
2. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Red av med mjöl. Koka i ytterligare ca 5 min. Späd med buljong. Koka på svag värme tills köttet är klart.
3. Servera med kokt pasta eller rostade rotfrukter.

Serveringsportion: Gryta ca 310 g, pasta ca 170 g

  • Fett
    28,98 g
  • Kolhydrater
    143,89 g
  • Protein
    54,16 g
  • Energi (kJ)
    4488,17 kJ
  • Energi (kcal)
    1073,89 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen