Löjrom i salladsblad

Löjrom i salladsblad

Gör så här

  1. Häng av gräddfilen i kaffefilter i ca 2 tim. Lägg i en spritspåse.

  2. Plocka salladsbladen. Lägg i kallt vatten. Skiva rödlöken tunt på mandolin. Skölj i kallt vatten ca 10 min, låt sedan ligga i kallt vatten.
  3. Skär äpplet i tunna stavar. Spritsa gräddfil och löjrom i salladsbladen. Toppa med rödlök, äpple, dill och nymald svartpeppar.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

  • Fett
    3,06 g
  • Kolhydrater
    18,27 g
  • Protein
    10,49 g
  • Energi (kJ)
    605,65 kJ
  • Energi (kcal)
    144,1 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen