Ljumma rödbetor med wasabikräm

Ljumma rödbetor med wasabikräm

Gör så här

1. Ångkoka rödbetorna i hålbleck i ugnen ca 30 min. Lägg över rödbetorna i vanliga bleck.
2. Blanda Kesella, wasabi och senap. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
3. Blanda vinägretten. Smaka av med salt och peppar. Fördela vinägretten över rödbetorna.
4. Häll buljongen över couscousgrynen och låt dem svälla ca 30 min. Rör om då och då. Tillsätt smör. Smaka av med örter, salt och peppar. Värm couscousen i ugnen i ånga strax före servering. Garnera med rucolasallad.

Serveringsportion ca: Rödbetor 300 g, vinägrett 4 msk, wasabikesella 0,5 dl, örtcouscous 175 g, rucolasallad 30 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2001

  • Fett
    22,2 g
  • Kolhydrater
    94,84 g
  • Protein
    22,33 g
  • Energi (kJ)
    2926,02 kJ
  • Energi (kcal)
    700,04 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen