Liten sallad på sked

Liten sallad på sked

Gör så här

1. Skala och koka potatisen. Låt den kallna.
2. Kärna ur äpplet. Skär potatis, äpple, rädisor och ost i tärningar. Blanda med olja och citronsaft. Smaksätt med salt, peppar och kummin. Vänd ner dillen.
3. Lägg salladen i matskedar. Garnera med forellrom och dill.

Serveringsportion ca: 50 g
Källa: Blossa & Kvibille

  • Fett
    6,07 g
  • Kolhydrater
    4,84 g
  • Protein
    4,41 g
  • Energi (kJ)
    388,69 kJ
  • Energi (kcal)
    93,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen