Lingonmarinerad Stureost

Lingonmarinerad Stureost

Gör så här

1. Skala och skiva löken grovt. Hetta upp oljan och låt löken svettas ett par minuter. Ta av från värmen och blanda i vinäger, lingon och kryddor.

2. Tärna osten grovt och vänd ner i den ljumma marinaden.

3. Häll upp på väl rengjorda burkar och låt stå i kyl i minst 1 dygn innan servering.

  • Fett
    18,53 g
  • Kolhydrater
    1,65 g
  • Protein
    5,13 g
  • Energi (kJ)
    803,15 kJ
  • Energi (kcal)
    191,94 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen