Lingonkaksparfait

Lingonkaksparfait

Gör så här

1. Vispa vaniljsåsaen.
2. Vispa socker och äggulor poröst.
3. Blanda kvarg och vaniljsåsen med äggulesmeten. Kyl.
4. Vispa smör och socker poröst, tillsätt resten av ingredienserna.
5. Bred ut smeten på bakplåtspapper och grädda i ugnen vid 175ºC i 10-15 min. Låt kallna.
6. Blanda parfaitsmeten med lingonkakan bruten i mindre bitar. Frys i formar.
7. Servera gärna med rårörda lingon.

Serveringsportion ca: Parfait 100 g
Källa: VIP-Boken

  • Fett
    10,52 g
  • Kolhydrater
    19,51 g
  • Protein
    4,96 g
  • Energi (kJ)
    801,68 kJ
  • Energi (kcal)
    191,78 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen