Lingongryta

Lingongryta

Gör så här

1. Bryn köttet i smör.
2. Lägg över i gryta och häll på buljong och lingonsylt. Låt koka upp och red av med grädde utrörd i mjöl. Låt koka ca 15 min. Smaka av med soja, salt och peppar.
3. Servera grytan med potatis eller ris och en sallad.

Serveringsportion ca: Lingongryta 155 g, ris 160 g, sallad 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

  • Fett
    16,45 g
  • Kolhydrater
    63,68 g
  • Protein
    35,48 g
  • Energi (kJ)
    2301,94 kJ
  • Energi (kcal)
    551,91 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen