Lingonconfiture

Lingonconfiture

Gör så här

1.Blanda vatten, lingon, socker och stjärnanis i en stor kastrull och låt koka upp. Låt koka i 30 min.

2.Sila av. Koka upp igen och tillsätt pektinet. Ta av kastrullen och låt svalna något.

3.Klä en avlång form med plastfilm och fyll den med lingonsaften. Låt stelna i kyl i några timmar.

4.Ta fram och skär centimetertjocka skivor med en varm kniv. Serva till ost.

Serveringsportion: ca 215 gram.
Källa:Arla Köket Jul 2010

  • Fett
    0,5 g
  • Kolhydrater
    83 g
  • Protein
    2,42 g
  • Energi (kJ)
    1490,32 kJ
  • Energi (kcal)
    356,32 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen