Libanesisk lammfärsröra

Libanesisk lammfärsröra

Gör så här

1. Bryn färs, vitlök och lök i smör på hög värme. Smaka av med salt, peppar och kanel.
2. Ställ färsen att kallna så fort som möjligt.
3. När lammfärsen är absolut helt kall blandas den med fetaost, kvarg och örter.

Tips: God röra till bakad potatis, fyllning till paj, filodegsknyten och matiga mackor.

Serveringsportion: ca 240 g
Källa: Deli oriental

  • Fett
    34,9 g
  • Kolhydrater
    3,89 g
  • Protein
    36,75 g
  • Energi (kJ)
    1977,83 kJ
  • Energi (kcal)
    477,66 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen