Levainsmörgås med ost och fänkål

Levainsmörgås med ost och fänkål

Gör så här

Gör så här:

1. Mixa rucolan fint med färskosten, smaka av med salt och peppar.

2. Hyvla fänkålen tunt och lägg det i iskallt vatten.

3. Vispa ihop citronsaften med rapsolja och honung. Smaka av med salt och peppar.

4. Bred matfett på brödet och därefter färskost. Fördela ost, tomater och sallat snyggt ovanpå och toppa med olivhacket.

5. Häll av fänkålen, krama ur vätskan och vänd runt den i vinägretten. Fördela ovanpå smörgåsarna precis innan servering och avsluta med vårlök, salt och peppar.

  • Fett
    18,05 g
  • Kolhydrater
    30,32 g
  • Protein
    14,71 g
  • Energi (kJ)
    1500,97 kJ
  • Energi (kcal)
    356,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen