Laxröra med pumpapytt

Laxröra med pumpapytt

Gör så här

1. Fräs lök i smör.
2. Tillsätt ättiksgurka och senapskorn. Tillsätt buljong och koka upp. Red av med mjöl utrört i lite vätska. Koka ca 5 min.
3. Tillsätt grädde och koka upp. Lägg i laxbitarna och koka på svag värme tills de är klara, ca 3 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Fräs lök och pumpa i smör. Tillsätt potatis och stek tills den är genomvarm. Smaka av med pepparrot, persilja, salt och peppar.
5. Servera laxröran på en bädd av pytten.
6. Garnera med pumpakärnor.

Serveringsportion ca: Laxröra 190 g, pumpapytt 300 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

  • Fett
    23,73 g
  • Kolhydrater
    35,59 g
  • Protein
    24,18 g
  • Energi (kJ)
    1932,93 kJ
  • Energi (kcal)
    464,05 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen