Laxlasagne

Laxlasagne

Gör så här

1. Tina laxen och skär den i mindre bitar.
2. Vispa ut mjölet i lite av mjölken i en kastrull. Låt koka under omrörning. Tillsätt resterande mjölk, vitlök, buljong, ingefära, dill, salt och peppar. Låt koka 5 min. Rör ner tomaterna. Hetta upp.
3. Smörj blecken och täck med tomatsås. Varva lasagneplattor, lax och tomatsås. Det översta lagret ska vara tomatsås. Fördela osten över blecken. Grädda i konvektionsugn 200ºC, ca 30-40 min.
4. Servera med sallad.

Serveringsportion ca: Lasagne 280 g, rotsakssallad 60 g
Källa: Lunchguiden nr2

  • Fett
    40,08 g
  • Kolhydrater
    59,07 g
  • Protein
    49,12 g
  • Energi (kJ)
    3369,33 kJ
  • Energi (kcal)
    807,49 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen