Laxkotlett med rotfruktskaka och dipp

Laxkotlett med rotfruktskaka och dipp

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till dippen. Låt stå i kyl ca 2 timmar så smakerna hinner mogna.
2. Blanda rotfrukterna med purjolök och ägg. Smaka av med salt och peppar.
3. Stek rotfruktssmeten i smör som kakor eller stora plättar. Smeten kan även läggas i smorda bleck och stekas i ugnen vid 175°C ca 30 min.
4. Skär i portionsbitar.
5. Stek laxkotletterna i ugnen vid 150°C ca 5 min. Salta och peppra.

Serveringsportion ca: Dipp 80 g, rotfruktskaka 200 g, lax 140 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

  • Fett
    29,76 g
  • Kolhydrater
    17,46 g
  • Protein
    40,66 g
  • Energi (kJ)
    2133,93 kJ
  • Energi (kcal)
    512,31 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen