Laxfyllda potatisbullar med citronsås

Laxfyllda potatisbullar med citronsås

Gör så här

1. Koka potatis. Vispa till mos i blandaren med hjälp av vispen. Tillsätt grädde, smör, ägg, dill och potatismjöl vid behov. Smaka av med salt och peppar. Kyl.
2. Forma till platta bullar à 145 g och blanda i laxstrimlor ca 25 g/bulle. Stek dem i smör.
3. Blanda ingredienserna till citronsåsen.
4. Värm haricots verts i ånga i ugnen. Garnera med dillkvist och citron.

Serveringsportion ca: Potatisbullar 2 st 290 g, sås 0,5 dl, haricots verts 60 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

  • Fett
    19,34 g
  • Kolhydrater
    39,92 g
  • Protein
    17,63 g
  • Energi (kJ)
    1762,48 kJ
  • Energi (kcal)
    421,52 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen