Laxburgare med tomatraita

Laxburgare med tomatraita

Gör så här

1. Mixa laxen grovt. Blanda vitlöken och purjolöken med laxen. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda till en jämn färs.
2. Forma färsen till små burgare och stek i smör.
3. Koka riset.
4. Blanda ingredienser till raitan. Smaka av med salt.
Servera burgarna med raita och ris.

Källa: Arla Köket nr 4 2003/Skolmat till 100

  • Fett
    21,57 g
  • Kolhydrater
    53,79 g
  • Protein
    28,99 g
  • Energi (kJ)
    2211,26 kJ
  • Energi (kcal)
    528,11 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen