Lax med ingefära och ljummen bulgursallad

Lax med ingefära och ljummen bulgursallad

Gör så här

1. Blanda ingredienser till rubben och gnid in laxen. Baka i ugn på 100˚ ca 15 min.
2. Koka bulgur enligt anvisning på förpackning.
3. Skiva lök och skär gurka och tomat i tärningar. Blanda grönsaker och bulgur och smaka av med salt och peppar.
4. Blanda alla ingredienser till pepparrotskrämen. Smaka av med salt och peppar.
5. Servera bulgursalladen ljummen till laxen med pepparrotskrämen vid sidan om.

Serveringsportion ca: 450 g
Källa: Lunch

  • Fett
    34,13 g
  • Kolhydrater
    43,84 g
  • Protein
    44,05 g
  • Energi (kJ)
    2796,95 kJ
  • Energi (kcal)
    668,39 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen