Lax Indienne

Lax Indienne

Gör så här

1. Fräs lök, champinjoner, paprika och tomater i smör. Tillsätt buljong, grädde och mjölk. Krydda med curry, gurkmeja, paprikapulver, salt och peppar och låt koka ca 5 minuter. Red av med majsstärkelse.
2. Ugnsbaka laxen i 175˚ ca 15 min.
3. Servera med såsen, ris, sallad, knäckebröd, lätt & lagom samt mjölk.

"Gamla" tiders fläskfilé Indienne i ny tappning. En fiskrätt med mycket smak och vackra färger.

Serveringsportion: 320 g fisk, 180 g ris
Källa: Arla Köket Fisk

  • Fett
    37,22 g
  • Kolhydrater
    47,96 g
  • Protein
    42,43 g
  • Energi (kJ)
    2943 kJ
  • Energi (kcal)
    703,98 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen