Lax i chipotle och smetana

Lax i chipotle och smetana

Gör så här

1.Krydda laxen med salt. Blanda mango chutney, chipotlepasta, limeskal, limesaft, fisksås, smetana och kokosmjölk. Lägg fisken i form och täck med blandningen. Baka i ugn 175° ca 25 min.

2.Woka grönsakerna i olja, smaka av med salt och peppar.

3.Servera laxen med wokade grönsaker och fluffigt nykokt jasminris.

Källa:Arla Köket smetana 2011
Gustav Trädgårdh, Årets Kock 2010

  • Fett
    48,66 g
  • Kolhydrater
    68,16 g
  • Protein
    35,93 g
  • Energi (kJ)
    3569,04 kJ
  • Energi (kcal)
    850,75 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen