Lax- och potatis chowder

Lax- och potatis chowder

Gör så här

1. Fräs lök i smör utan att den tar färg. Tillsätt potatis och palsternacka. Slå på vätskan och låt allt sjuda under lock tills grönsakerna är mjuka, 15-20 minuter. Mixa. Krydda med salt och peppar.
2. Sautera spenaten i lite smör och krydda med muskot, salt och peppar.
3. Fördela soppan i portionsskålar och häll på spenat och strimlad lax. .

Ps. Soppan är en bassoppa som kan varieras se även "Broccoli- och ädelostsopppa", "Grönsaksmingelsoppa" och "Potatis- och svampsoppa".

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Deli, Arlaköket nr 1,2001

  • Fett
    23,32 g
  • Kolhydrater
    25,25 g
  • Protein
    19,12 g
  • Energi (kJ)
    1637,15 kJ
  • Energi (kcal)
    392,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen