Lax - Bulgur - Crème fraiche - Soja

Lax - Bulgur - Crème fraiche - Soja

Gör så här

1. Rimma laxen i ca 30 min. Lägg lax i bleck med skinnsidan upp, täck med plastfilm och fyll på med rök från rökpistol. Baka i värmeskåp på 65° till en innertemperatur på 38°.
2. Koka upp buljongen. Blanda bulgur, lök, chili och vitlök i en bunke. Slå på den kokheta buljongen och plasta. Låt stå och dra tills bulgurn är klar. Smaka av med vinäger och salt. Vänd ner algpulver och koriander.
3. Blanda crème fraiche och majonnäs, smaka av med soja.
4. Klyfta pak choi, stek i smör och olja till gyllenbrun färg.
5. Servera med lime.

Källa: Arla Köket Modern Gastronomi 2014

  • Fett
    48,33 g
  • Kolhydrater
    64,39 g
  • Protein
    42,2 g
  • Energi (kJ)
    3666,89 kJ
  • Energi (kcal)
    876,32 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen