Lättrökt viltgryta och gräddig papardelle

Lättrökt viltgryta och gräddig papardelle

Gör så här

1. Bryn fläsk, grytbitar, lök, vitlök och morot i smör. Lägg över i en gryta. Slå på tomatkross och buljong. Krydda med lagerblad, salt och peppar.
2. Låt grytan puttra under lock i ca 1,5 tim eller tills köttet känns mört. Tillsätt syltlök.
3. Koka pasta al dente i saltat vatten.
4. Koka upp ostsås och smaka av med muskot. Vänd ner såsen i pastan innan servering. Späd ev med mjölk.

Tips: Koktiden beror på storleken på köttet. Små bitar av vilt kan ibland gå mycket fort att koka.

Serveringsportion ca: Gryta 275 g, pasta 220 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

  • Fett
    27,12 g
  • Kolhydrater
    66,95 g
  • Protein
    42,46 g
  • Energi (kJ)
    2892,73 kJ
  • Energi (kcal)
    693,22 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen