Lättlagad äppelkaka

Lättlagad äppelkaka

Gör så här

1. Tina äppelklyftorna. Lägg äppelklyftorna på smorda bleck.
2. Blanda mandelmassa, citronskal, salt, ägg, vetemjöl och grädde.
3. Häll smeten över äpplena och grädda i konvektionsugn 200ºC i ca 25 min.
4. Servera kakan ljummen med vaniljsås.

Serveringsportion ca: Äppelkaka 165 g, vaniljsås 0,5 dl
Källa: Lunchguiden nr2

  • Fett
    23,86 g
  • Kolhydrater
    37,25 g
  • Protein
    10,85 g
  • Energi (kJ)
    1705,56 kJ
  • Energi (kcal)
    409,87 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen