Latte Madagaskar

Latte Madagaskar

Gör så här

1. Skrapa ur fröna och låt märg och vaniljstång dra i mjölken ca 15 minuter.
2. Brygg espresson, skumma vaniljmjölken och tillsätt som i en vanlig latte. Servera.


Serveringsportion: ca 2 dl
Källa: Deli nr 10, 2006

  • Fett
    2,6 g
  • Kolhydrater
    5 g
  • Protein
    3,8 g
  • Energi (kJ)
    240 kJ
  • Energi (kcal)
    60 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen