Lätta köttgrytan

Lätta köttgrytan

Gör så här

1. Bryn köttet i smör.
2. Blanda buljong, soja, lök och lagerblad i en gryta. Låt koka upp och lägg i köttet. Låt koka ca 1,5 timme tills köttet känns mört.
3. Red av med vetemjöl utrört i vatten. Tillsätt rotfruktsstrimlor och låt koka ca 5 min.
4. Rör ner crème fraiche, senap och honung. Smaka av med salt och peppar.
Strö över persilja vid servering.
5. Servera grytan med nykokt potatis, broccoli och pressgurka.

Serveringsportion ca: Köttgryta 260 g, potatis 175 g, broccoli 50 g
Källa: Lunchguiden våren -97

  • Fett
    19,12 g
  • Kolhydrater
    59,17 g
  • Protein
    38,77 g
  • Energi (kJ)
    2424,21 kJ
  • Energi (kcal)
    579,69 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen