Lasagnette med cottage cheese

Lasagnette med cottage cheese

Gör så här

1. Fräs lök, rotfrukter och vitlök i smör. 

2. Häll i krossade tomater, vatten och buljong. Låt koka tills rotsakerna är mjuka.

Smaka av med salt och peppar. 

3. Tillsätt cottage cheese och smaka av med basilika.
 4. Fördela såsen i smorda bleck, varva lasagnetter och sås. Avsluta med ett lager sås. Strö över riven ost och tillaga I ugn, 200° ca 35 min. 

Gunilla Lindström, Fribergaskolan, Danderyd

Källa: Kock i skolan veg 2013

  • Fett
    14,82 g
  • Kolhydrater
    39,48 g
  • Protein
    24,37 g
  • Energi (kJ)
    1670,94 kJ
  • Energi (kcal)
    403,01 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen