Lasagne med varmrökt lax och  Apetina

Lasagne med varmrökt lax och Apetina

Gör så här

1. Pressa ur överflödigt vatten ur spenaten och salta den lätt.
2. Varva tomatsås och spenat med lax, ostsås och lasagneplattor i smorda bleck. Avsluta med ostsås.
3. Toppa med Apetina och tomat. Grädda lasagnen i ugn på 180° i ca 45 min.

Serveringsportion ca: 295 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2003

  • Fett
    16,02 g
  • Kolhydrater
    36,95 g
  • Protein
    17,52 g
  • Energi (kJ)
    1560,43 kJ
  • Energi (kcal)
    374,74 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen