Lantsoppa från Elineberg

Lantsoppa från Elineberg

Gör så här

1. Förkoka rotfrukter, 5-7 min, beroende på storlek.
2. Gör en bottenredning, fräs smör och mjöl, tillsätt buljonger och mjölk.
3. Tillsätt rotfruktspuré, vin, crème fraiche och den rimmade bogen.
4. Låt sjuda i 5 min.
5. Smaka av med salt och peppar.
6. Tillsätt persilja.

Serveringsportion: ca 3 dl
Källa: Arla Köket nr 2:2007 Senior

  • Fett
    28,92 g
  • Kolhydrater
    20,36 g
  • Protein
    18,78 g
  • Energi (kJ)
    1739,69 kJ
  • Energi (kcal)
    418,39 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen