Tjocka revben är billiga och jättegoda. En väl beprövad teknik är att först koka dem. Köttet blir så mört att det nästan faller isär. I den här rätten flirtar jag med grillen, chili och rökig hetta.
Print

Långkokta och chipotleglaserade revben med vitkålssallad och friterad potatis Arla pro

Tjocka revben är billiga och jättegoda. En väl beprövad teknik är att först koka dem. Köttet blir så mört att det nästan faller isär. I den här rätten flirtar jag med grillen, chili och rökig hetta.

Långkokta och chipotleglaserade revben med vitkålssallad och friterad potatis Tjocka revben är billiga och jättegoda. En väl beprövad teknik är att först koka dem. Köttet blir så mört att det nästan faller isär. I den här rätten flirtar jag med grillen, chili och rökig hetta.
Tjocka revben är billiga och jättegoda. En väl beprövad teknik är att först koka dem. Köttet blir så mört att det nästan faller isär. I den här rätten flirtar jag med grillen, chili och rökig hetta.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen