Långkokta och chipotleglaserade revben med vitkålssallad och friterad potatis

Långkokta och chipotleglaserade revben med vitkålssallad och friterad potatis

Gör så här

1.Koka revbenen i combivärme, 125º ca 2,5 tim. Kyl spjällen och skär i portionsbitar. Glasera spjällen med chipotleglaze och stek i ugn, 225º ca 20 min.

2.Vänd köttet då och då, ös med glazen.

3.Knåda vitkålen med övriga ingredienser.

4.Koka potatisen med skal, ca 12 min, den ska nästan koka sönder. Dela och fritera potatisen i olja, 190º tills den i frasig. Låt potatisen rinna av på papper, salta.

5.Servera de glaserade revbensspjällen med vitkålssallad och friterad mandelpotatis.

Källa: Arla Köket Lunch Årets Kock 2010 Gustav Trägårdh

  • Fett
    47,97 g
  • Kolhydrater
    41,5 g
  • Protein
    59,46 g
  • Energi (kJ)
    3527,28 kJ
  • Energi (kcal)
    843,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00


020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen