Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013 och den tröttnar han aldrig på. Brynt smör ihop med miso, sirapssötma och kummin är ett säkert kort till den mjälla spetskålen.
Print

Långbakad spetskål i brynt misosmör med kummin, frasigt bovete och nakenhavre Arla pro

Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013 och den tröttnar han aldrig på. Brynt smör ihop med miso, sirapssötma och kummin är ett säkert kort till den mjälla spetskålen.

Långbakad spetskål i brynt misosmör med kummin, frasigt bovete och nakenhavre Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013 och den tröttnar han aldrig på. Brynt smör ihop med miso, sirapssötma och kummin är ett säkert kort till den mjälla spetskålen.
Små uppskurna, portionsbitar som snurras ihop ger ett elegant intryck. Smakidén tävlade Johan med i Årets Kock 2013 och den tröttnar han aldrig på. Brynt smör ihop med miso, sirapssötma och kummin är ett säkert kort till den mjälla spetskålen.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen