Lammfärsjärpar med smak av kummin

Lammfärsjärpar med smak av kummin

Gör så här

1. Blanda havregryn och mjölk, låt svälla över natten.
2. Stek löken i smör.
3. Blanda alla ingredienser till en jämn smet och forma till järpar. Stek i ugn, 170° ca 30 min eller till järparna är klara.
4. Koka riset.
5. Blanda gräddfil och citron.
Servera järparna med ris och gräddfilssås.

Källa: Arla Guld Ko 21012

  • Fett
    14,28 g
  • Kolhydrater
    30,49 g
  • Protein
    14,36 g
  • Energi (kJ)
    1292,11 kJ
  • Energi (kcal)
    309,28 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen