Lammcurry  med ris

Lammcurry med ris

Gör så här

1. Fräs curry och lök i smöret några minuter.
2. Tillsätt köttet i omgångar och låt det bryna med.
3. Blanda ner spiskummin, koriander, salt, vitlök och tomatkross och låt allt koka på svag värme tills köttet känns mört 1-1,5 timme.
4. Rör om några gånger under tiden.
5. Rör ner matyoghurt och citronskal. Red ev av med majsstärkelse.
6. Koka ris och grönsaker enligt anvisning och servera till lammcurryn.

Serveringsportion ca: Lammcurry 220 g, kokt ris 180 g, kokta grönsaker 100 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2000

  • Fett
    9,16 g
  • Kolhydrater
    60,4 g
  • Protein
    29,66 g
  • Energi (kJ)
    1891,47 kJ
  • Energi (kcal)
    449,76 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen