Lamm- och auberginelåda med tomatröra

Lamm- och auberginelåda med tomatröra

Gör så här

1. Blanda lammfärs, spiskummin, salt och peppar, gärna med händerna (med handskar på).
2. Stek aubergine i smör och olivolja.
3. Lägg färsen i botten på smorda bleck och lägg på aubergine, potatis, vitlök och persilja.
4. Häll över buljong och grädda i ugn, 175° ca 30 min.
5. Blanda crème fraiche med tärnade tomater och smaka av med salt och svartpeppar.

Serveringsportion: 200 g låda, 60 g tomatröra
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

  • Fett
    36,57 g
  • Kolhydrater
    31,61 g
  • Protein
    28,81 g
  • Energi (kJ)
    2410,67 kJ
  • Energi (kcal)
    576,61 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen