Laktosfri rabarberkompott

Laktosfri rabarberkompott

Gör så här

1. Koka rabarber, socker och kanel på svag värme. Låt svalna.
2. Vispa grädden. Tillsätt vaniljskrapet och vaniljsockret.
3. Servera med torra småkakor.

Serveringsportion ca: Kompott 100 g, grädde 0,5 dl, kakor 2 st
Källa: Laktosfria recept 2009

  • Fett
    26,34 g
  • Kolhydrater
    68,73 g
  • Protein
    4,68 g
  • Energi (kJ)
    2274,17 kJ
  • Energi (kcal)
    544,03 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen