Laktosfri ostkaka med mandel, grädde och bär

Laktosfri ostkaka med mandel, grädde och bär

Gör så här

1. Skålla och mal mandel.
2. Vispa ägg och socker. Rör i cottage cheese, grädde och sedan vetemjöl. Smaka av med citronskal.
3. Fördela smeten i smorda bleck och grädda i ugn, 175° ca 40 min.
4. Servera med vispad grädde och färska bär.

Tips: 1 bleck till 25 port. 4 bleck till 100 port.

Serveringsportion ca: Ostkaka 125 g, vispad grädde 50 g, bär 50 g
Källa: Laktosfria recept 2009

  • Fett
    35,11 g
  • Kolhydrater
    18,94 g
  • Protein
    16,11 g
  • Energi (kJ)
    1944,32 kJ
  • Energi (kcal)
    467,8 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen