Lakritspralin

Lakritspralin

Gör så här

Lakritskaramell:
1.  Värm grädden. Karamellisera socker och honung. Slå den varma grädden försiktigt på karamellen. Se till att karamellen smälter ut i grädden.
2.  Häll blandningen över chokladen och mixa slätt. Tillsätt salt, smör och lakritspasta. Mixa karamellen slät. Plasta och låt svalna.
3.  Fyll chokladskalen i en pralinform med karamellen. Låt stå i rumstemp eratur till nästa dag. Locka med tempererad choklad och låt det sätta sig innan pralinerna slås  ur formen.
4.  Garnera ev pralinerna med små grå chokladringar.

Källa: Årets Konditor 2016 Frida Leijon

  • Fett
    8,2 g
  • Kolhydrater
    13,8 g
  • Protein
    1,27 g
  • Energi (kJ)
    549,43 kJ
  • Energi (kcal)
    131,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00


020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen