Kycklingsoppa med ris

Kycklingsoppa med ris

Gör så här

1. Fräs kyckling och lök i smör.
2. Häll på buljong, grädde och lägg i morötterna.
3. Tillsätt soja och ingefära. Smaka av med salt och peppar.
4. Låt soppan sjuda i ca 15 min.
5. Koka riset.
6. Tillsätt riset i soppan och låt koka upp snabbt.
Garnera med gräslök.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    14,05 g
  • Kolhydrater
    52,58 g
  • Protein
    13,14 g
  • Energi (kJ)
    1651,6 kJ
  • Energi (kcal)
    392,42 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen