En hållbart producerad, ekologisk anklever är dyr att köpa in medan bra kycklinglever från en svensk, ekologisk producent knappt kostar något alls. En 
sammetslen, kryddig och krämig mousse med sötsyrlig gelé på toppen är en ljuvlig inledning på julmåltiden.
Print

Kycklinglevermousse med gelétopp Arla pro

En hållbart producerad, ekologisk anklever är dyr att köpa in medan bra kycklinglever från en svensk, ekologisk producent knappt kostar något alls. En sammetslen, kryddig och krämig mousse med sötsyrlig gelé på toppen är en ljuvlig inledning på julmåltiden.

Kycklinglevermousse med gelétopp En hållbart producerad, ekologisk anklever är dyr att köpa in medan bra kycklinglever från en svensk, ekologisk producent knappt kostar något alls. En sammetslen, kryddig och krämig mousse med sötsyrlig gelé på toppen är en ljuvlig inledning på julmåltiden.
En hållbart producerad, ekologisk anklever är dyr att köpa in medan bra kycklinglever från en svensk, ekologisk producent knappt kostar något alls. En 
sammetslen, kryddig och krämig mousse med sötsyrlig gelé på toppen är en ljuvlig inledning på julmåltiden.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen