Kycklinglasagne

Kycklinglasagne

Gör så här

1. Stek kyckling, lök, vitlök samt alla grönsaker i smör.
2. Blanda i kryddorna och sambal oelek.
3. Häll i grädde och buljong så att kycklingen precis täcks. Låt koka ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Varva kycklingröra och lasagneplattor. Låt sista lagret vara kycklingröra, strö över riven ost. Tillaga i ugn, 150° ca 1 tim.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    15,88 g
  • Kolhydrater
    35,18 g
  • Protein
    31,58 g
  • Energi (kJ)
    1734,71 kJ
  • Energi (kcal)
    417,28 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen