Kycklinggratäng på rotfruktsbädd

Kycklinggratäng på rotfruktsbädd

Gör så här

1. Bryn kycklingen i smör. Smaka av med salt och peppar.
2. Fördela rotfrukter och purjolök i smorda bleck, lägg kycklingen över.
3. Mixa oliverna grovt, fördela över kycklingen.
4. Blanda crème fraiche med dragon och bred blandningen över kycklingen.
5. Strö över ost och gratinera i ugn, 200° ca 25 min eller tills rätten fått fin färg.
6. Koka riset.
Servera gratängen med kokt ris.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    26,79 g
  • Kolhydrater
    52,67 g
  • Protein
    11,1 g
  • Energi (kJ)
    2061,4 kJ
  • Energi (kcal)
    495,39 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen