Kycklingfilé Svecia, sallad på bulgur med inlagda grönsaker och tomatsalsa

Kycklingfilé Svecia, sallad på bulgur med inlagda grönsaker och tomatsalsa

Gör så här

1.Banka ut kycklingfiléerna tunt, snitta dem ev. i mitten så blir det lättare, salta och peppra lätt. Vänd filéerna först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i panko blandat med ost. Stek de panerade filéerna i smör ca 2 min per sida.

2.Koka bulgur i buljongen. Skär de inlagda grönsakerna i jämnstora bitar. Blanda bulgur med grönsaker och olja. Vänd ned ruccola vid servering.

3.Blanda samtliga ingredienser till salsan. Smaka av med salt och peppar.

4.Servera de ostpanerade kycklingfiléerna med bulgursallad och tomatsalsa.

Källa: Arla Köket Lunch Årets Kock 2010 Gustav Trägårdh

  • Fett
    32,65 g
  • Kolhydrater
    68,06 g
  • Protein
    35,77 g
  • Energi (kJ)
    3023,17 kJ
  • Energi (kcal)
    724,09 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen