Kycklingfärsbiff med vitvinssås

Kycklingfärsbiff med vitvinssås

Gör så här

1. Blanda färsen med salt, peppar och örtkryddor.
2. Tillsätt i äggulorna, några i taget och häll sedan i grädden.
3. Forma färsen till biffar och stek i smör.
4. Bryn smöret. Rör i mjölet och låt fräsa under omrörning.
5. Späd med buljong och vin. Låt koka en stund, smaka av med salt och peppar.
6. Tillsätt grädden och låt såsen koka ytterligare några minuter.
7. Koka riset.
Servera kycklingfärsbiffen med vitvinssås och ris.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    30,72 g
  • Kolhydrater
    52,98 g
  • Protein
    29,82 g
  • Energi (kJ)
    2648,16 kJ
  • Energi (kcal)
    638,07 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen