Kycklingcasserole med äppelyoghurt

Kycklingcasserole med äppelyoghurt

Gör så här

1. Skär kycklingen i bitar. Fräs i smör med smålök och champinjoner.
2. Tillsätt vin, buljong och grädde.
3. Lägg i haricots verts på slutet. Salta och peppra.
4. Blanda äppel, yoghurt, crème fraiche och persilja. Smaka av med salt och peppar.
5. Koka ris med curry enligt anvisning på förpackningen.

Serveringsportion ca: Gryta 320 g, ris 50 g, yoghurt 60 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

  • Fett
    21,99 g
  • Kolhydrater
    22,52 g
  • Protein
    27,44 g
  • Energi (kJ)
    1719,61 kJ
  • Energi (kcal)
    412,31 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen