Kyckling Antibes

Kyckling Antibes

Gör så här

1. Lägg kycklingkvartarna på bleck, salta och peppra.
2. Stek i konvektionsugn i 175ºC i 15-20 min tills innertemperaturen är 70-75ºC. 3. Fräs lök och rotselleri i smör utan att de tar färg. Tillsätt tomatpuré och låt fräsa med någon minut. Häll på vitt vin, krossade tomater, lagerblad och hönsbuljongpulver, låt koka ca 15 min.
4. Tillsätt vitlök, sardeller, kapris, socker och svartpeppar, låt koka 5 min. Rör ner crème fraiche och persilja, låt allt bli varmt.
5. Servera kycklingen med såsen, ugnsbakade potatishalvor och ångkokta grönsaker.

Serveringsportion ca: Kyckling 160 g, sås 1 dl, ugnsbakad potatis 175 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunch guiden våren -97

  • Fett
    22,21 g
  • Kolhydrater
    39,64 g
  • Protein
    58,08 g
  • Energi (kJ)
    2595,57 kJ
  • Energi (kcal)
    620,83 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen